Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - 28/3/2017 B' ΜΕΡΟΣ
ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ
Νέες αποκαλύψεις και καταγγελίες για δράση παραδικαστικού κυκλώματος έγιναν  το βράδυ στις  28/3/2017 στην εκπομπή " Σχολιάζοντας την επικαιρότητα " με τον Στέλιο Καλόγερο και την Άννα Τσίμου.
Οι καταγγελίες είχαν γίνει στην εισαγγελέα διαφθοράς κ. Ράικου, ακριβώς την εποχή που η οικονομική εισαγγελία διέταζε πραγματογνωμοσύνη, η οποία και κατέληξε στο πόρισμα ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας ζημίωσε με 84 εκατ. ευρώ τους μεριδιούχους και με 57 εκατ. ευρώ το δημόσιο.
Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και παρέμβαση - καταγγελία της Λούκας Κατσέλη πρώην υπουργό Οικονομίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - 28/3/2017 Α' ΜΕΡΟΣ
ΠΕΡΙ  Σ.Τ.Λ. από τη μέση της Εκπομπής και μετά.

http://ntokoumenta.gr/politiki/foberes-apokalupseis-gia-thn-sunetairistikh-trapeza-lamias
ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ

Φίλες – Φίλοι

Ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος είναι ο άνθρωπος που αδιαφορώντας για τα προσωπικά του, ανάλωσε τη ζωή του για την αξιοπρεπή επιβίωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΔΑΝΕΙΟΠΗΠΤΩΝ της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.
ΧΤΥΠΗΣΕ το κατεστημένο εκεί που πονούσε φτάνοντας το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο της εξουσίας.
Προβάλλοντας τις θέσεις και το δίκιο των δανειοληπτών. ΔΕΝ  ΕΓΙΝΕ το «σαλιγκάρι» του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
Προτίμησε να μείνει ακέραιος παρά «έρποντας και γλείφοντας» να φτάσει στην κορυφή…

ΑΛΛΑ ΟΜΩΣΙΔΟΥ  ΠΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΤΟ  ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!

Ο διορισμένος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας Αθηναίος πραγματογνώμονας κ. Αντώνιος Χαραλαμπίδης στην  ουσία  καταργήθηκε  από  την  Συνεταιριστική  Τράπεζα Λαμίας  και τον  ..... αξιότιμο  Ειδικό εκκαθαριστή Κύριο  Πετράκογλου.

Στα ερωτήματα που έθεσε ο Αθηναίος πραγματογνώμονας κ. Αντώνιος Χαραλαμπίδης ζητώντας στοιχεία, επί τη βάσει των οποίων θα συνέτασσε το Πόρισμα του, δεν δόθηκαν ποτέ.

Ο σκοπός είναι προφανής.

Το Πόρισμα δεν συνέφερε την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και την Τράπεζα της Ελλάδος και γι αυτό δεν έπρεπε να συνταχθεί ποτέ.

Φίλες – Φίλοι

Η εισαγγελία Λαμίας όρισε Αθηναίο Πραγματογνώμονα τον Αντώνιο Χαραλαμπίδη, διότι στη Λαμία οι λογιστές δεν είχαν τις κατάλληλες  γνώσεις – την Πραγματογνωμοσύνη του την έστειλε στην Εισαγγελία Λαμίας στις 24 Ιανουαρίου 2017, αν και διορίστηκε πραγματογνώμονας στις 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ο εισαγγελέας Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης του έδωσε προθεσμία έως τις 8 Νοεμβρίου 2015…….. Την καθυστέρησε σκόπιμα 16 όλόκληρους μήνες. Γιατί, άραγε; Τα συμπεράσματα δικά Σας …..