Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΗΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ATTICA!Η Ελλάδα έφτασε στο σημερινό οικονομικό πρόβλημα και από τις παγίδες των λεγομένων δανειστών και απο τους εγχώριους ...Πήλιους Γούσηδες. Αυτούς δηλαδή που έπαιξαν το παιχνίδι των δανειστών και υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας,παγιδεύοντας οικονομικά μέσω Τραπεζών και λεηλασιών εκατομμύρια πολιτών.


 Γράφει ο 
Γιάννης Ντάσκας
Νομικός - Δημοσιογράφος - Ερευνητής
 
Μεθοδευμένα άρπαξαν τα ασημικά, μεθοδευμένα δημιούργησαν τεχνητά οικονομικά προβλήματα σε μεγάλους οργανσιμούς, ώστε να είναι εύκολοι στην αρπαγή .
Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες Λαμίας ( η αρχαιότερη), Δωδεκανήσου, Αχαίας, Ευβοίας έγιναν βορά στα νύχια των δανειστών και η περιουσία τους πέρασε μέσω των συστημικών Τρπαεζών σε αυτούς.
Ολες πλην μιας.Των Χανίων...Σε αυτήν που εμφανίστηκε ως επενδυτής ο "τραπεζίτης Σάλλας, διωκόμενος ήδη για τα "ψιλά" σε βαθμό κακουργήματος και σε αναμονή ερευνών και για τα χοντρά...
Πως ξεφύτρωσε ως επενδυτής;
Είναι θέματα των ερευνητών της Δικαιοσύνης και όχι μόνον...

Μια "ιδέα" των συμβάντων μπορείτε να πάρετε από την εκπομπή που ήταν αφιερωμένη στα θέματα αυτά στο ATTICA (Βεργίνα κλπ) της 11ης Μαίου.
Ιδού και...συνεχίζουμε!
Πως συνδέονται Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας και Τράπεζα Αττικής.

Περί Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας από 06:00 λεπτά έως 15:20 λεπτά.