Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!
Έρευνα και τηλεοπτική εκπομπή για το σκάνδαλο που τσάκισε χιλιάδες στη Φθιώτιδα.

Νομικός – Δημοσιογράφος - Ερευνητής

Με βήμα χελώνας και με την αιωρούμενη στο παρασκήνιο επιθυμία κάποιων παραγόντων στο Τραπεζικό σύστημα της Αθήνας να περιοριστούν οι έρευνες γαι τα κακουργήματα στην Συνεταιριστική τράπεζα Λαμίας άρχισε η ενασχόληση της Δικαιοσύνης με το μεγάλο σκάνδαλο.
Μετά ΤΡΙΑ (3!!!) χρόνια από το πόρισμα που παρήγγειλε και έλαβε η Οικονομική Εισαγγελία της Αθήνας κλήθηκε στη Λαμία ως πρώτος μάρτυρας (!!!) ο επι μεγάλο διάστημα ειδικός εκκαθαριστής κ.Πετράκογλου.
Στη συνέχεια κλήθηκε ο ειδικός πραγματογνώμονας κ.Τραγγανίδας, που διορίσθηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς και διαπίστωσε απαντώντας επι συγκεκριμένων ερωτημάτων της Οικονομικής Εισαγγελίας ότι το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημία 56 εκατομ. ευρώ και οι μεριδιούχοι 82 εκατομ ευρώ.

======================================
Ο Νομικός - Δημοσιογράφος - Ερευνητής Γιάννης Ντάσκας τόλμησε και είπε στην τηλεοπτική εκπομπή του ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ την ατάκα που δεν την είπαν χρόνια τώρα δημοσιογράφοι της Λαμίας και της Αθήνας. 

Της διεφθαρμένης Λαμίας μέχρι μυελού οστέων...

 ======================================
Για περισσότερα στα ntokoumenta.gr
Για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας από 27:10 έως 29:00 λεπτά.


Τις προηγούμενες Εκπομπές του κ. Γιάννη Ντάσκα μπορείτε να τις δείτε στη ΣΕΛΙΔΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗ  Σ.Τ.Λ.