Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ: ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ….


 ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιμένει στη θέση που εξέφρασε την Πέμπτη περί ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος στην Ελλάδα.
Επιμένει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στη θέση του περί ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος στην Ελλάδα, που προκάλεσε πολιτική θύελλα.
«Τιμώ κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του», τονίζει ο κ. Πολάκης, ενώ σχολιάζοντας τον σάλο που προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του, είπε πως αυτές «ερμηνεύονται υπό το πρίσμα της ολομέτωπης επίθεσης ΜΜΕ και αντιπολίτευσης, προς την κυβέρνηση» και διευκρινίζει ότι «αναφέρονταν σε καταστάσεις που ανακαλύπτω καθημερινά, στο χώρο της Υγείας και οι οποίες παρά το ότι είχαν γίνει καταγγελίες ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στο δρόμο».

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δήλωσε:
«Τιμώ κάθε δικαστικό και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο λειτουργό, ο οποίος με έντιμο τρόπο, σε δύσκολες συνθήκες, κάνει ευσυνείδητα τη δουλειά του.
»Τούτη η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η δικαιοσύνη έχει αναπνεύσει και δρομολογεί τη διερεύνηση και την απόδοση ευθυνών σε υποθέσεις, οι οποίες διαρκώς έρχονται στη δημοσιότητα.
»Οι δηλώσεις μου αναφέρονταν σε καταστάσεις που ανακαλύπτω καθημερινά, στο χώρο της Υγείας και οι οποίες παρά το ότι είχαν γίνει καταγγελίες ή δεν ερευνήθηκαν ή καθυστερούν για χρόνια ή χάθηκαν στο δρόμο.
»Άλλωστε υπάρχουν δημοσιευμένα αποτελέσματα ερευνών και πορίσματα για τη λειτουργία παραδικαστικών κυκλωμάτων στο χώρο της Δικαιοσύνης.
»Επίσης είναι γνωστό ότι, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε αποστείλει ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, στους εισαγγελείς διαφθοράς, αρκετά πορίσματα ερευνών του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), προς περαιτέρω διερεύνηση και απόδοση ευθυνών.
»Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της δικαιοσύνης για ότι χρειαστεί».


ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΗΨΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ 22 ΔΙΣ ΧΡΥΣΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ.

ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2000 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000  ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ – ΓΙΑΤΙ ;

Φιλικά και Αγωνιστικά
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος

Πρώην Πρόεδρος των Συνεταίρων Δανειοληπτών – Εγγυητών της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας