Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΚΑΠ: ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!Μεγάλη κόντρα αλλά σε εντελώς υποκριτική βάση ξέσπασε στη Βουλή με την ψήφιση τροπολογίας, η οποία απαλλάσσει τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη από την πληρωμή προστίμων ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία, όμως δεν τον...αφορούσαν!

Τα πρόστιμα είχαν επιβληθεί (κι αυτά υποκριτικά...) στην προηγούμενη διοίκηση της συνεταιριστικής καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ της Θράκης για... λαθρεμπόριο σχετικών προϊόντων και τσιγάρων.

Μην εκπλήσσεσθε...

Γράφει
ο Γιάννης Ντάσκας
Νομικός - Δημοσιογράφος - Ερευνητής

Στην καπνοβιομηχανία έγιναν όργια για να περάσει σε πασοκικά χέρια και για μία πτυχή αυτή της διαπλοκής είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος ο παντοδύναμος επί Σημίτη υφυπουργός Οικονομίας και Παιδείας Ανθόπουλος, γνωστός και από την υπόθεση Πόρτο Καρράς.

Για να ελέγξουν το χώρο της καπνοβιομηχανίας δημιούργησαν μια παντοδύναμη διαπλοκή στην οποία  εν τέλει πήραν μέρος για να κερδίσουν και μεγάλοι ξένοι οίκοι, όπως η Βρίτις Αμέρικαν Τομπάκο κλπ.


Πρώτο βήμα ήταν να εξοντώσουν μη ελεγχόμενες καλές βιομηχανίες και πρώτη την ιστορική Πετρίδης, η οποία συνδεόταν προσωπικά με την οικογένεια Καραμανλή.

Για την υπόθεση αυτή είναι κατηγορούμενος ο Ανθόπουλος (τοκογλυφία κλπ) και οι δυστυχείς ιδιοκτήτες συνεθλίβησαν από ερπύστριες πάνω στις οποίες ήταν ο πασοκικός μηχανισμός της Αγροτικής, αρεστές νέες καπνοβιομηχανίες που σήμερα προκαλούν τρομερά σκάνδαλα όπως αυτό ΕΘΝΙΚΗ-ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και εν τέλει ο Βγενόπουλος με την Τράπεζά του.

Περισσότερα στο ntokoumenta.gr
ΚΑΝΕ  ΚΛΙΚ