Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

«Βόμβες» της Ένωσης Εισαγγελέων για τους τραπεζίτες μετά τις αποκαλύψεις του Documento


Την άμεση παρέμβαση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος προκάλεσε η αποκάλυψη του Documento για την συντονισμένη προσπάθεια των τραπεζιτών να προωθήσουν τροπολογία με βάση την οποία δεν θα τους ασκείται καμία ποινική δίωξη από εισαγγελείς εάν δεν έχει την έγκριση του Γιάννη Στουρνάρα και της Τράπεζας της Ελλάδος.
 
Της Κατερίνας Κατή

Κάτι τέτοιο «συνιστά λανθάνουσα υπονόμευση του εισαγγελικού έργου και υποδηλώνει σκέψεις για ευθεία κατάλυση της εισαγγελικής ανεξαρτησίας την οποία σθεναρά προασπίζουμε», τονίζει στην ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ) για την απόπειρα των τραπεζιτών να νομοθετηθεί η απόλυτη ασυλία τους.


Η ΕΕΕ στην πολύ σκληρή ανακοίνωση της χαρακτηρίζει «αποκρουστέα και επικίνδυνη κάθε σκέψη για παρακώλυση ή επέμβαση, καθ’ οιονδήποτε τρόπο άμεσο η έμμεσο, στο έργο της εισαγγελικής αρχής».
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΕΕ που για ακόμα μια φορά επιδεικνύει άμεσα αντανακλαστικά για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά σε απόπειρα υπονόμευσης του έργου της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και των λειτουργών της, απ’ όπου κι αν προέρχεται αυτή. Η ανακοίνωση υπογράφεται, εκ μέρους του ΔΣ της ΕΕΕ, από τον πρόεδρο της , εισαγγελέα Εφετών, Δημήτρη Ασπρογέρακα και τον Γενικό Γραμματέα, εισαγγελέα Πρωτοδικών, Παρασκευά Αδάμη.

Περισσότερα στο koutipandoras.gr
ΚΑΝΕ  ΚΛΙΚ

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΜΕ - ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!
Επιβεβαιώνει ότι...διαβάζει ntokoumenta.gr!
 
Εμείς δεν γνωρίζουμε τον Ιβάν Σαββίδη, ούτε από απόσταση χιλιομέτρων. Αυτά που είπε όμως σε μια πολυσήμαντη συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για την ΣΕΚΑΠ και για την προϊστορία της δικαιώνουν το ...απλό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε ΠΡΙΝ μιλήσει και ο πρωθυπουργός στη Βουλή και ο Σαββίδης στην εφημερίδα.

Γιάννης Ντάσκας 
Νομικός - Δημοσιογράφος - Ερευνητής

Εμείς μόνοι εξ όλων ευθύς εξαρχής γράψαμε ότι η ΣΕΚΑΠ και ο χώρος της καπνοβιομηχανίας ήταν σκάνδαλο ΠΡΙΝ αγοραστεί από τον Σαββίδη.
Τώρα ο Ελληνας μεγιστάνας αποκαλύοπτει βαθύ και βρομερό παρασκήνιο σε βάρος του από τον Αντ. Σαμαρά και επιτίθεται με σφοδρότητα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Γιώργο Παπανδρέου, προαναγγέλλοντας ότι μπορεί και πολύ σύντομα να είναι υποψήφιος πολιτικός για την Ελληνική Βουλή!


Διαβάστε μέρος της συνέντευξης η οποία θα είναι μαζί με άλλες αποκαλύψεις για το χώρο αυτό θέμα στην τηλεοπτική εκπομπή την Τρίτη 2 Μαίου ,(21.00,στο ΑΤΤΙCA) με τον Στέργιο Καλόγηρο κ.α.:
Περισσότερα στο ntokoumenta.gr
ΚΑΝΕ  ΚΛΙΚ