Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!
5.4.2017
Ερώτηση Νικολόπουλου για τη λεηλασία προς όφελος ξένων συμφερόντων. Οι Συνεταριστικές τράπεζες, μαζί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι μερικά από τα οικονομικά “δώρα” που προσφέρθηκαν απο κυβερνήσεις και δανειστές στις λεγόμενες “συστημικές τράπεζες”, ώστε μέσα απο αυτές να περάσουν στη συνέχεια στους “διεθνείς επενδυτές” τύπου Σόρος, Πόλσον, Ντόϊστε Μπάνκ. Μόργκαν κλπ.


Νομικός - Δημοσιογράφος - Ερευνητής
 
Για να συμβούν αυτά έπρεπε να δέσουν χειροπόδαρα τις διοικήσεις με πραγματικά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα, τα οποία άφησαν να εξελίσσονται, αν δεν υποκίνησαν κιόλας πολιτικά πρόσωπα.
Έτσι φτάσαμε στο νομικό ανέκδοτο να θεωρείται καλός διοιητής Τράπεζας ο τύπος Προβόπουλου, Στουρνάρα, Πανταλάκη κλπ και να θεωρείται “κακούργος” ο Φιλιππίδης, αν και αυτά που ότι έκανε, ωφέλησαν εν τέλει το Ταμιευτήριο...
Ο Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, πραγματικά ασυμβίβαστος διέταξε το 2013 έρευνες για τα θαλασσοδάνεια Τραπεζών, Κομμάτων, ΜΜΕ και για την εσωτερική διαχείριση τραπεζών.
Όταν οι έρευνες προχώρησαν τον “καθάρισαν” δια της προαγωγής προς τα άνω...
Θέμα: «Εγκλήματα τεράστιου οικονομικού μεγέθους, στην Συνεταιριστική Τράπεζας Λαμίας.»

ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΤ - ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣΑνακοινώθηκε επίσημα σχεδόν και δημοσιοποιήθηκε πάντως η είδηση ότι η πρόεδρος Εφετών κ.Ισιδώρα Πόγκα απολύθηκε από το δικαστικό σώμα με απόφαση του συλλογικού Πειθαρχικού Οργάνου του Αρείου Πάγου για καθυστερήσεις στον χειρισμό υποθέσεων.
 
Για παράδειγμα στην υπόθεση των Συνεταιριστικών Τραπεζών Λαμίας, Δωδεκανήσου, Ευβοίας, Αχαϊας οι καθυστερήσεις και οι κουκούλες είναι κραυγαλέες.

Και φτάνουν και στη Βουλή. π.χ. Η τράπεζα Ελλάδας και το ΣΔΟΕ συνέταξαν φοβερά πορίσματα για λεηλασία το 2000. Βούλευμα (απαλλακτικό παρακαλώ...) βγήκε το 2013!!!
Είναι δυνατόν να είναι φυσιολογικό χρονικά;