Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ....

ΟΙ  ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ  ΤΗΣ  ΠΡΩΗΝ  
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ  ΛΑΜΙΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ....

Αξιότιμοι κύριοι & κυρίες Μεριδιούχοι της πρώην Σ.Τ.Λ. θα σας ενημερώνω πάντα με Σχετικές Ανακοινώσεις. 
Περιμένουμε τη συμμετοχή πολλών κ.κ. Συνεταίρων, ώστε να αναδειχθεί ένα αξιόμαχο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Ενημερώστε και φίλους Σας Συνεταίρους. 
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ.

Πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ θα είναι η διεκδίκηση αποζημιώσεων για τον εκμηδενισμό της περιουσίας μας από όλους όσους έχουν ευθύνη γι αυτόν.
Αγαπητοί κ.κ. Συνεταίροι
      είναι πολλοί παλιοί Συνεταίροι που ή ΕΦΥΓΑΝ μόνοι τους, αφού ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ τους Διοικούντες ή και αυτοί οι Συνεταίροι που τους ΔΙΑΓΡΑΨΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ οι Διοικούντες - που με ρωτάνε αν μπορούν να Εγγραφούν στον υπό ίδρυση ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
Σας λέγω λοιπόν ότι ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ και πρέπει να το κάνετε, ώστε να διεκδικήσετε κι Εσείς ΕΝΤΟΚΑ τις ΜΕΤΟΧΕΣ - ΜΕΡΙΔΕΣ Σας.
Δυστυχώς οι Διοικήσεις των ετών, 2000 έως και το 2012 ήτοι των:
Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου, αφού Σας εκμεταλλεύτηκαν – Σας εξαπάτησαν - Σας ξεγέλασαν
ΕΝΤΕΧΝΩΣ για να μην σας δώσουν ΕΝΤΟΚΑ τις ΜΕΤΟΧΕΣ Σας...... Στο τέλος σας ΕΓΚΑΤΕΛΗΨΑΝ κι όλας.
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ λοιπόν κι Εσείς στον υπό Ίδρυση
ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος - Λαμία


========================================================

ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ
Γράψτε κι ΕΣΕΙΣ


13 Νοεμβρίου 2017
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςDimitrios Prassas

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΕΣΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑΤΗΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΟΠΟΔΥΤΩΝ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22 Νοεμβρίου 2017


Αξιότιμε Κύριε Συνέταιρε
της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Δύνασαι να στείλεις την Αίτηση Εγγραφής και τις δυο όψεις της ταυτότητας Σου  και με e-mail αφού πρώτα μας στείλεις το e-mail Σου, διότι το Blog δεν δέχεται Woord.

1)   Συμπλήρωσε την Αίτηση.
2)   Σκανάρισε ή φωτογράφισε με το κινητό Σου τις δυο όψεις της Ταύτοτητάς σου και να μας τις στείλεις.

Προ δυο όμως μηνών έμαθα ότι ο
κ. Εισαγγελέας διέταξε νέα δίωξη.

Όσοι κ.κ. Συνεταίροι ενδιαφέρεστε να πάτε στην Εισαγγελία Λαμίας για να πληροφορηθείτε τη νέα δίωξη που είναι από το 2014 και την κράτησαν στο συρτάρι για να μην δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.
Να βάλετε δικηγόρο αν θέλετε να μάθετε.

Το αν καθυστερήσετε και τώρα να πληροφορηθείτε τη δίωξη είναι δική σας ευθύνη και δικό σας πρόβλημα.

Όποιος θέλει να πληροφορηθεί περισσότερα ας τηλεφωνήσει στον έγκριτο Δημοσιογράφο – Ερευνητή και Δικηγόρο κ. Γιάννη Ντάσκα, το τηλεφωνό του είναι: 693 600 7703


=======================================


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!


ΠΡΟΣ

1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).Ιδρύεται Σύλλογος Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Λαμιακός Τύπος, 20-10-2017

Στην ίδρυση Συλλόγου Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αποφάσισαν να προχωρήσουν παλιοί συνεταίροι σε μια προσπάθεια να διεκδικήσουν τις ονομαστικές μερίδες τους  που είχαν καταβάλει ως κεφάλαιο στη Συνεταιριστική  Τράπεζα Λαμίας και το οποίο χάθηκε στην μαύρη τρύπα της κακοδιαχείρισης και των  ατασθαλιών.

Ο πραγματογνώμων από την έρευνα που έκανε διαπίστωσε ότι το φαγοπότι που έγινε στην Τράπεζα της Λαμίας ζημίωσε με 82,5 εκατομμύρια ευρώ τους μεριδιούχους και με 57 εκατομμύρια ευρώ το Δημόσιο. Η έκθεση παραδόθηκε στην εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος την άνοιξη του 2014.


Η πρωτοβουλία για την ίδρυση Συλλόγου Μεριδιούχων, ανήκει στον Κώστα Δημητρακόπουλο, ο oπoίος δηλώνει ότι "διεκδικούμε εντόκως τις ονομαστικές μας εταιρικές μερίδες από την ημέρα που καταβάλαμε τα χρήματά μας στο Ταμείο του Συνεταιρισμού".

Όσοι Συνεταίροι ενδιαφέρονται να εγγραφούν μέλη του υπό ίδρυση Συλλόγου θα πρέπει να επισκεφθούν το φωτοτυπικό κατάστημα του Κώστα Δημητρακόπουλου (Καποδιστρίου 12 Λαμία, κινητό 6977 882119 και e-mail: kode.d@hotmail.com) για να συντάξουν και υπογράψουν την Αίτηση Μεριδιούχου, έχοντας μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα. Όσοι Συνεταίροι αδυνατούν να προσέλθουν στο κατάστημα για να υπογράψουν την αίτηση, είτε λόγω ασθενείας τους, είτε λόγω παραμονής τους σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή του Εξωτερικού μπορούν να τη στείλουν με e-mail στην παραπάνω διεύθυνση.

Το χαρτοφυλάκιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας βρίσκεται στα χέρια του Ενιαίου Ειδικού Εκκαθαριστή της PQH, μαζί με την περιουσία άλλων 15 πιστωτικών και χρηματοδοτικών ιδρυμάτων που βρίσκονται υπό εκκαθάριση.

Η PQH - Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε., ονομάζεται έτσι από τα αρχικά των μετόχων της που είναι οι εταιρίες PwC Business Solutions A.E., Qualco A.E. και Hoist Kredit Aktiebolag και έχει αναλάβει τη διοίκηση του συνόλου των υπό ειδική εκκαθάριση ιδρυμάτων.

Η PQH διαχειρίζεται το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων των ειδικών εκκαθαρίσεων, που αφορά σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ενώ στους σκοπούς της αναφέρει ότι είναι «η αποτελεσματικότερη διαχείριση της περιουσίας των υπό εκκαθάριση ιδρυμάτων και την εντέλει ανάκτηση της υψηλότερης δυνατής αξίας ρευστοποίησης της περιουσίας αυτής των πιστωτών» και εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος.

κ.κ. Συνεταίροι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας σας περιμένω στην Καποδιστριού 12 – Λαμία για να υπογράψετε την Αίτηση για Ίδρυση ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Της Σ.Τ.Λ. ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε δικαστικά τις ΜΕΤΟΧΕΣ μας στο πολλαπλάσιο.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Λαμία