Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

Το Σκάνδαλο της πρώην Σ.Τ.Λ. = Novartis_gate 2 Αγαπητοί Μεριδιούχοι της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας σας ενημερώνω ότι:

Ο Σύλλογος Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας κατέθεσε στις 6 Μαρτίου 2018 ΕΞΩΔΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ …ΚΑΤΑ της Ανώνυμης Εταιρείας, με την επωνυμία « PQH… Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρεία, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων»  με Κοινοποίηση προς την Τράπεζα της Ελλάδος.

Το Εξώδικο των Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας στη σελ. 5 αναφέρει ότι:

ΕΠΕΙΔΗ, σύμφωνα με τα παραπάνω [ δηλ. τα αναγραφόμενα στις προηγούμενες σελίδες ] μέχρι και σήμερα, η 182/1/04-04-2016 απόφαση της ΕΠΑΘ της Τράπεζας  της Ελλάδος με την οποία ορισθήκατε ως « ειδικός εκκαθαριστής » της Τράπεζας, πάσχει από ακυρότητα καθόσον κατά τον χρόνο ορισμού σας, ήτοι την 04-04-2016, δεν διαθέτατε διοικητικό συμβούλιο νόμιμα συγκροτημένο και δημοσιευμένο στο Γ.Ε.ΜΗ, που να ενεργεί συλλογικά και να είναι αρμόδιο να αποφασίζει για κάθε πράξη που αφορά στη διοίκηση της εταιρείας σας, στη διαχείριση της περιουσίας σας και γενικά στην εκπλήρωση του σκοπού σας, και
ΕΠΕΙΔΗ , συνακόλουθα και ο ορισμός σας, ως « ειδικού εκκαθαριστή » και νομίμου εκπροσώπου της «Τράπεζας » είναι άκυρος, στερείσθε κάθε δυνατότητας και εννόμου συμφέροντος να προβείτε σε κάθε ενέργεια διαχείρισης της περιουσίας της Τράπεζας κι εν προκειμένου στην πώληση οιουδήποτε ακινήτου εφ εξής της «Τράπεζας »…….
Χαλκίδα, 6/3/2018


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Μέλος του υπό Ίδρυση Συλλόγου
Μεριδιούχων της πρώην
Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας
Καποδιστρίου 12 Λαμία
Τ.Κ. 35 100
Τηλ. 6977 882119, 22310 42412
www. dimitrakopulos.gr

ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ

1000 mail (κ.κ. Συνεταίρους - 250 δικηγόροι της Φθιώτιδας - ΜΜΕ Φθιώτιδας - ΜΜΕ Αθηνών και σε διάφορες άλλες κατηγορίες πολιτών της Φθιώτιδας).


Λαμία 24 Φεβρουαρίου 2018

ΘΕΜΑ: Περί Ακινήτου της πρώην Σ.Τ.Λ..
Το Σκάνδαλο της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας (Σ.Τ.Λ.) είναι μεγαλύτερο και από αυτό της Novartis, διότι από την Novartis έχασε μεν το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά τα πήραν μαύρα πολίτες, ενώ με το Σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας καταστράφηκαν Συνεταίροι,
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ (που αποτελείτο 1) Από τους Διοικούντες το Ίδρυμα μας ήτοι περίπου 100 άτομα, 2) Από εισαγγελείς και δικαστές της Λαμίας και του Αρείου Πάγου, 3) Από δικηγόρους,  4) από άλλους που θα φανούν αν προχωρήσουν οι νέοι εισαγγελείς ) τους πήρε παράνομα την πρώτη κατοικία, το κατάστημα, το χωράφι και έτσι καταστράφηκαν Οικονομικά –Κοινωνικά – Ηθικά…….

Όλα αυτά τα αναφέρω επί 13 χρόνια στις Γενικές Συνελεύσεις και είναι όλα γραμμένα στα Πρακτικά τα οποία και γνωρίζει η Τράπεζα της Ελλάδος.

Τι Περιμένουν οι Νέοι Οικονομικοί Εισαγγελείς να τους το σερβίρει και αυτό το Σκάνδαλο το F.B.I.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ΣΤΟ ΣΡΥΡΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σ.Τ.Λ.)
Σε πλειστηριασμό 21 ακίνητα των υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικών Τραπεζών…

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 07:55
Τέλος εποχής, με τη «βούλα» του πλειστηριασμού του εμβληματικού ακινήτου της στην αρχή της οδού Διάκου, για την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.
Από την Εταιρεία που έχει αναλάβει ως Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων και έχει διοριστεί ειδικός εκκαθαριστής και στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας, υποβλήθηκε η πρόσκληση για πώληση και μεταβίβαση μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας, του κτιρίου «το οποίο αποτελείται από τρεις ορόφους και δύο υπόγεια, συνολικού εμβαδού 1.008,12 τ.μ. επί οικοπέδου 235,32 τ.μ., ευρισκόμενο επί της δημοτικής οδού Αθανασίου Διάκου 1, Λαμία», αντί του ποσού των 890.000,00 (τιμή 1ηςπροσφοράς).
Το κτίριο έχει κατασκευαστεί το 1974 και στη σελίδα του ειδικού εκκαθαριστή, έχουν δημοσιευθεί αναλυτικές φωτογραφίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό του κτιρίου.
Επίσης «στο σφυρί» βγαίνουν σε αυτή τη φάση δύο ακόμη ακίνητα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, από τα 12 που παρουσιάζει διαθέσιμα η εταιρία στην ιστοσελίδα της.
Πρόκειται για ένα «Διαμέρισμα Α1 επιφάνειας 169,60 τμ στον 1ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας κτισμένης εντός οικοπέδου επιφάνειας 305,00 τμ, στη συμβολή των οδών Χατζοπούλου και Λεωσθένους στη Λαμία, Φθιώτιδα» (1η τιμή 70.000,00)
και ένα «Αγροτεμάχιο επιφανείας 21.320,00 τ.μ. με κτίρια αποθηκών, στη θέση Αλώνια - Δαμάστα Φθιώτιδας» (1η τιμή 65.000,00).
Λαμία: Για πόσα χρήματα βγαίνει «στο σφυρί» το ακίνητο της Σ.Τ.Λ.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Μην τολμήσει λοιπόν κανένας Έλληνας ή Ξένος να αγοράσει το Ακίνητο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, διότι ανήκει στους 16.000 Συνεταίρους και κατασκευάστηκε με τις ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ που έκανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το Ιδρυμά μας επί πολλές δεκαετίες, διότι μόλις εγκριθεί ο Σύλλογός Μας με την Επωνυμία « ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΛΑΜΙΑΣ » θα προχωρήσουμε ΑΜΕΣΩΣ σε ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος
Λαμία