Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Ο έγκριτος Δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας ξεφώνισε τη Σ.Τ.Λ. στην ΕΡΤ 1 και στην εκπομπή….απευθείας


Εφετείο Λαμίας
13 Μαρτίου 2018

Ο Κώστας Δημητρακόπουλος έχει δικάσιμο, διότι βρίσκεται σε δικαστική εμπλοκή για ένα κατάστημά του που αγόρασε η Ξανθή Γρίβα από την πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας – Αν και πριν το αγοράσει έλεγε στον  Δημητρακόπουλο να μείνει ήσυχος, δεν πρόκειται να το αγοράσει. Ο Δημητρακόπουλος έμαθε ότι η Γρίβα θα το αγοράσει και της έστειλε εξώδικο με Επίκληση και Αγωγή να μην προβεί στην αγορά του καταστήματος (το κατάστημα το είχε ενοικιάσει στην κόρη του Παναγιώτα που ασκούσε δραστηριότητα ως Γραφικές Τέχνες), διότι είναι σε δικαστική εμπλοκή με την Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας. Η Γρίβα όμως το αγόρασε.

Ενημερωτικά σας λέγω ότι έχει αγοράσει και άλλα τέσσερα (4) ακίνητα κ.κ. Συνεταίρων από την αμαρτωλή Σ.Τ.Λ….Αυτά όλα τα έχει καταθέσει ο Δημητρακόπουλος στην Πταισματοδίκη Λαμίας κ Ελένη Παππά, αλλά έχουν μπει στο Αρχείο μαζί με άλλες Μηνύσεις – Αναφορές και Καταγγελίες του.

Ο δικηγόρος του λοιπόν κ. Γ. Νούλας εξ Αθηνών πέτυχε την αναβολή της δίκης για τις 9 Οκτωβρίου 2018 και έτσι τώρα προσκομίζοντας τα νέα στοιχεία του Ορκωτού Λογιστή κ. Αντωνίου Χαραλαμπίδη (Ο εισαγγελέας Λαμίας κ. Νικήτας Θεολογίτης του έδωσε προθεσμία 40 ημερών και ο Χαραλαμπίδης με διάφορες προφάσεις κατέθεσε την Πραγματογνωμοσύνη του μετά από δυόμιση χρόνια) και εν τέλει ο Δημητρακόπουλος την πήρε στα χέρια του από τον εισαγγελέα Λαμίας κ. Χάρη Λακαφώση πέντε ημέρες πριν της δικασίμου της 13 Μαρτίου 2018.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ  θα βγουν ΟΛΑ στο ΦΩΣ και ΟΛΗ η Συμμορία των Κολλητών θα καθίσει στο σκαμνί…