ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ
13 Νοεμβρίου 2017
Dimitrios Prassas ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΕΣΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑΤΗΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΟΠΟΔΥΤΩΝ.


10 Νοεμβρίου 2017
Amalia Sanida Δηλαδή οι προηγούμενες Διοικήσεις ήταν εντάξει? Γιατί άλλα ακούγονταν στις νεραντζιές.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση10 Νοεμβρίου στις 5:55 μ.μ.
Διαχείριση
Ο χρήστης Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία απάντησε1 απάντηση
Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία ΟΧΙ Αμαλία μου. Η Διοίκηση του Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου ηταν η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Οι Διοικήσεις του Νικ. Δασκαλόπουλου και του Δημ. Καρδάκου ΣΥΓΚΑΛΗΨΑΝ σκόπιμα την Διοίκηση Αθαν. Τριανταφυλλόπουλου οταν βρήκαν το Χρηματοκιβώτιο ΑΔΕΙΟ. Αλλά όμως οι κ.κ. Συνεταίροι επαιρναν ΟΜΑΔΙΚΑ τις ΜΕΤΟΧΕΣ τους απο το 2000 εως το 2012.

Κώστας Δημητρακόπουλος Λαμία Ακη και Αμαλία, αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα δημοσιοποιώ και ΜΕΤΟΧΕΣ - ΜΕΡΙΔΕΣ κ.κ. Συνεταίρων. .....Η Συνεταίρος κυρία Α.Σ. που σήμερα κατέθεσε Αίτηση Εγγραφής στον υπό ίδρυση ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ της Σ.Τ.Λ. διαθέτει ΜΕΤΟΧΕΣ αξίας 1.016.000 δρχ, και της έχουν μπλοκάρει και ένα Βιβλιάριο καταθέσεων με 256, 76 ευρώ.
1 @ 2 Νοεμβρίου 2017


Γράφει ο 
Σπύρος Μίχος
Μαθηματικός
Επιστολή Α΄
Λαμία 1 – 11 - 2017
Θυμάσαι είχαμε "γίνει μπίλιες" με το νάνο Τριανταφυλλόπουλο, όπου με τράβαγε από τα πέτα και όταν ο συχωρεμένος ο Γρηγόρης με όλο το υπαλληλικό προσωπικό υπερασπιζόντουσαν τον ΑΡΧΟΝΤΑ......ένιωσα πόσο κατάντια έχει αυτό το ΙΔΡΥΜΑ που ο πατέρας μου αλλά κι εγώ το είχαμε προωθήσει και υπερασπιστεί.
Από την άλλη πάλι εκείνος ο υποδιευθυντής(:::::) ο κύριος Κραβαρίτης έφτασε να μη θυμάται τον Πολιτικό Μηχανικό ΣΩΤΗΡΗ ΜΙΧΟ , "ποιός είναι αυτός;"
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟΤΕ, ο Κραβαρίτης που ήταν από εκείνους που του έστελνε ο πατέρας μου με σημείωμα τους φτωχούς μπετατζήδες να πάρουν δάνεια τότε παλιά για τα καλούπια..... "Δεν τον γνωρίζω....".
Βλέπεις ήταν η εποχή που ο πατέρας μου ήταν ΑΜΕΡΙΚΗ, μετά την πτώχευσή του.
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, κακία....Έψαχναν τρεις μήνες, τα έμαθα, πέρασαν από όλα τα δικηγορικά, μάλλον δικολαβικά....γραφεία για να βρουν κάποιο ¨πάτημα" σε κάποια επιστολή που τους είχα στείλει για να μου κάνουν μήνυση, τελικά την έκαναν "γαργάρα"....Την είχες δημοσιεύσει τότε στην εφημερίδα σου κ. Δημητρακόπουλε.
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΔΑ και της ΓΥΝΑΙΚΑΣ μου και του ΠΕΘΕΡΟΥ μου , με μεγάλη τότε ζημία και τους ΜΟΥΤΖΩΣΑ!!!!
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ!!!!!! ας πάνε τώρα να μου κάνουν και μηνυση.... έχουν κατακλέψει τον κόσμο και έχουν βγάλει "λάδι" τα δικά τους παιδιά....

Επιστολή Β
Λαμία 2 – 11 - 2017

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ (όχι θρησκευτική) για Σ.Τ.Λ, δημιουργία Συλλόγου Μεριδιούχων (απατημένων)...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Στο όνομα της όποιας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ μάς έχει απομείνει ζητώ ως ΦΙΛΟΣ από όσους είστε παλιοί ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΟΙ της Σ.Τ.Λ (Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας) να συσπειρωθείτε και να διεκδικήσετε το αυτονόητο:
ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!!
Να συσπειρωθείτε σε ένα ΣΩΜΑΤΕΙΟ, να δηλώσετε ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ και να ζητήσετε πίσω τα δικαιώματά σας.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν κλείνει η ΑΠΟΝΟΜΗ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σε αυτή τη χώρα με τη φυλάκιση της Σταμάτη.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , πολύ νωρίτερα του 2012 , που η ΤΡΑΠΕΖΑ έκλεισε, ίσως για να "προστατέψει" κάποιους... είχα αποσύρει (ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ) τις μερίδες μου, για λόγους ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΙΞΙΑΣ και προσβολής.
Ο παλαιός ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΕΡΓΑΤΩΝ με διευκόλυνε τότε παλιά στα 1987-90 για να στήσω το επάγγελμά μου, δανειζόμενος , μακριά από ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ και από εξοντωτικές δανειακές υποχρεώσεις.... Όμως αργότερα το τοπίο άλλαξε, με ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και κάποιοι έδιωξαν, ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ πολίτες Λαμιώτες, στυλοβάτες και αποστόλους της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ....
ΟΦΕΙΛΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΝΟΜΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΤΕ.
Ίσως πιέζεστε, ίσως έχετε απογοητευτεί, όμως μην αφήσετε αυτή τη παφλάζουσα και όζουσα λάσπη βρώμας να σέρνεται άλλο στη ΛΑΜΙΑ και στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γενικότερα. Κατατρώει αυτό το τοξικό απόβλητο την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μας και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μας υπόσταση,χρόνια τώρα.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, να στηρίξετε, αν εσείς το κρίνετε τον ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ στην προσπάθειά του... ή να προτείνετε κάτι άλλο.
ΑΛΛΙΩΣ θα είστε για πάντα ο ΑΓΩΓΟΣ μέσα από τον οποίο κάποιοι ήπιαν το ΑΙΜΑ και το ΜΕΔΟΥΛΙ των παιδιών μας....

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  

(Θυμάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας

Στις 10 Νοεμβρίου 2011 εγκαταστάθηκα στην είσοδο των Δικαστηρίων Λαμίας έχοντας μαζί μου ΑΦΙΣΕΣ με Δημοσιεύματα ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ από το 1990 έως και σήμερα ... τα οποία περιέγραφαν τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας ... και τι έχουν υποστεί οι κ.κ. συνεταίροι την τελευταία 15ετία.

ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΙΣ 10-11- 2011 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ με το ερώτημα: Γράψε στο Βιβλίο Δημοσκοπήσεων τη Γνώμη σου για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας από το 1990 έως και Σήμερα !!!

ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ:

1) Είναι Απατεώνες (Μπίκας - πρώην Μέλος του Εποπτικού της Σ.Τ.Λ.),

2) Έχω πληρώσει πολλά Πανωτόκια και τα θέλω πίσω (Ιωάννης Καλατζής - Στυλίδα),

3) Πρέπει να εξεταστεί το Θέμα και αν υπάρχουν παρανομίες, αυτές να ελεγχθούν και να εφαρμοστεί το δίκαιο (Αθαν. Γαλάνης - πρώην Δ/ντής της Σ.Τ.Λ.),

4) Θέλω έντοκα τα Μερίσματα μου από τις Μετοχές που έχω από το 2004 (Αθαν. Αλπάκης - Αλμυρός),

5) Θέλω να μου επιστρέψει έντοκα η Σ.Τ.Λ. τα Πανωτόκια που μου παρακρατούσε παράνομα (Γ. Καραδήμος - Λαμία),

6) Είναι οι μεγαλύτεροι Απατεώνες - Μαφία - Όλες οι Διοικήσεις – Τους καλύπτει η Δικαιοσύνη. Έχω όλα τα Απόρρητα στοιχεία από τα ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ που σ’ αυτά φαίνεται η μεγάλη κλεψιά που έχει υποστεί το Ίδρυμα Μας από τις Διοικήσεις (Γ. Μανδηλάς - Ήλιον Αττικής),

7) Είμαι Συνεταίρος από το 1984 μέχρι και σήμερα. Θέλω να πάρω τις Μερίδες μου έντοκα. Διαθέτω 600.000 δρχ. Από ότι έχω ακούσει τα εκμεταλλεύεται τα χρήματα αυτά και δεν τα επιστρέφει με τόκο (Λεωνίδας Ντούσικος - Κόμμα Λαμίας)....